brasklogoas

Målgrupper

Om meg

cec2011a

Om meg

Mitt bidrag er å veilede virksomheter gjennom interne utviklingsprosesser. Jeg har arbeidet med dette siden 1986. Fra 1999 har jeg drevet egen virksomhet og i januar 2011 etablerte jeg Cecilie Brask AS (org.nr. 976 196 171).

 

Av bakgrunn er jeg bedriftsøkonom og cand.mag. med fagene pedagogikk, tysk og fransk. Jeg er gestaltcoach og har tatt  "Gestaltorientert coaching" (60 studiepoeng) ved Norsk Gestaltinstitutt.  Et studium som har fokus på coachrollen, relasjoner og personlig utvikling. I juni 2011 var jeg ferdig med 1-årig etterutdanning i organisasjons- og lederutvikling også ved Norsk Gestaltinstitutt.

 

Jeg er styremedlem i GPO - Gestaltpraktiserende i organisasjoner. GPO er en interesseorganisasjon for oss som arbeider med gestaltteoriene som basis i endrings- og utviklingsprosesser.

 

Jeg kommer gjerne og snakker med dere i et helt uforpliktende møte. Bare ta kontakt!                          Mob: 916 70 543 eller på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tilbake...

Hvorfor varden?

ommeg

Vardene på de neste sidene har sin egenart og symbolikk som hver på sin måte illustrerer filosofien bak alt jeg arbeider med som bedriftsveileder.

Referanser

Jeg arbeider med store og små virksomheter. Alle er like betydningsfulle for meg. Solide løsninger som kan fungere over tid og overføring av kompetanse er det viktigste for meg å oppnå i oppdragene mine.

Copyright Cecilie Brask AS 2013