brasklogoas

Målgrupper

Coaching

Jeg er utdannet gestaltcoach fra Norsk Gestaltinstitutt - Høyskole, med påbygging i organisasjonsutvikling og konfliktbehandling. 

 

Som gestaltcoach har jeg faglig og etisk ballast til å arbeide sammen med deg for å skape varig endring og utvikling.

 

Gestaltcoaching handler om å øke måloppnåelse både for deg selv og organisasjonen. Det handler om å utforske det som er og om å ha fokus på opplevelser i jobbhverdagen - på relasjonen mellom deg og organisasjonen.

 

I Gestaltcoaching er vi opptatt av å bevisstgjøre klienten på egen indre og ytre virkelighet, slik at dette blir tydelig. Indre virkelighet kan være «magefølelsen» eller fornemmelser man sitter med mens ytre virkelighet for eksempel kan være tidligere erfaringer og arbeidsforhold. Dette arbeidet danner grunnlag for å synliggjøre ulike valgsituasjoner.

 

 

I en kompleks hverdag kan man trenge noen å sortere tanker med, få støtte fra, eller utvikle seg sammen med. 

 

Jeg ønsker deg velkommen til en time, så finner vi ut sammen om grunnlaget for et videre samarbeid er der! Kontakt meg på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  eller tlf: 916 70 543. Jeg holder til i Bygdøy allé 21, Loftet 5. etg. 

Hva sier varden oss?

Denne varden står nærmest og strekker seg mot himmelen.

Referanser

Jeg arbeider med store og små virksomheter. Alle er like betydningsfulle for meg. Solide løsninger som kan fungere over tid og overføring av kompetanse er det viktigste for meg å oppnå i oppdragene mine.

Copyright Cecilie Brask AS 2013