brasklogoas

Målgrupper

Om meg

cec2011a

Målgrupper

Jeg jobber individuelt som samtalepartner (coach) med mennesker som

  • ønsker seg en kvalifisert samtalepartner
  • ønsker å utvikle seg selv og bli oppmerksom på egne muligheter
  • ønsker å gi seg selv sjansen til å ta i bruk ubevisste ressurser, eller
  • som bare trenger et sted å reflektere eller å lufte tanker, idéer og impulser

Jeg er utdannet gestaltcoach. Det vil si at jeg har tatt et 2-årig deltidsstudie ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. For deg betyr det at du kan være trygg på at jeg har et formelt fundament i min coachrolle, både teoretisk forståelse sammen med lang og bred praksis under kyndig veiledning.

 

Jeg vil alltid søke å oppnå at du blir mer oppmerksom på det som er. Først når du virkelig erkjenner det som er, kan noe endres. Gestaltcoaching er ensbetydende med at jeg som coach bruker meg selv som verktøy i møte med deg. Vi vil arbeide her og nå og bruke både samtale og enkle eksperimenter som metode. Når du blir oppmerksom på det som faktisk er, kan du gjøre dine valg.

 

Du er hjertelig velkommen til en prøvetime. Send meg en sms eller ring meg på 916 70 543. Jeg holder til i Bygdøy allé 21, Loftet 5. etg. 

 

Les mer om gestalt

Tilbake...

Hva sier varden oss?

malgruppene

Noen ganger kan det være vanskelig å se hvor veien går videre.

Referanser

Jeg arbeider med store og små virksomheter. Alle er like betydningsfulle for meg. Solide løsninger som kan fungere over tid og overføring av kompetanse er det viktigste for meg å oppnå i oppdragene mine.

Copyright Cecilie Brask AS 2013